header-space
Sfeerbeeld
  Over Corum
Financiering
Producten in verkoop
Facilitaire diensten
Vastgoed ontwikkeling
Gokkasten
Contact
         Gokkasten

Financiering

Het is tegenwoordig steeds moeilijker een financiering te krijgen. Zeker in de horeca. De basis van een succesvolle onderneming begint bij een juist startkapitaal, waarbij een financiering bij de bank vaak onontbeerlijk is. De aanvraagprocedure van zo’n financiering wordt door veel startende horecaondernemers vaak onderschat. Door de huidige economische ontwikkelingen en de terughoudendheid van banken jegens de horeca, worden veel financieringen helaas afgewezen en blijven veel enthousiaste en creatieve plannen op de plank liggen en dat is zonde.

Door expertise in huis kunnen wij u adviseren en bemiddelen in financieringsaanvragen bij banken, brouwerijen,  externe financierders. De structuur van de financiering wordt steeds meer een puzzelstuk dat vakkundig in elkaar dient te worden gezet; de gekozen vorm en kosten van kapitaal hebben immers een lange looptijd en kent verplichtingen waar je later niet zomaar vanaf kunt komen.
Alvorens bij banken en brouwerijen aan te kunnen kloppen dient er eerst een professioneel businessplan te worden opgesteld. Daarnaast begeleiden wij u ook bij gesprekken met de bank en zorgen wij ervoor dat alle documentatie, berekeningen en andere eisen compleet aangeleverd worden. Naast banken spelen brouwerijen ook een grote rol; naast apparatuur kunnen zij borgstellingen en kredietfaciliteiten verlenen. Ook hier kennen wij het klappen van de zweep. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het soms is om de eerste paar jaren door te komen. Wij kunnen u altijd een steun in de rug geven in deze moeilijke tijden. Corum automaten is als prominente speler in de markt bereid om, onder voorwaarden, in de financiering van uw bedrijf deel te nemen.

Neem gerust contact met ons op.