header-space
Sfeerbeeld
  Over Corum
Financiering
Producten in verkoop
Facilitaire diensten
Vastgoed ontwikkeling
Gokkasten
Contact
         Gokkasten

 Natuurlijk wil iedereen meer omzet uit zijn horecaonderneming halen! Het plaatsen van een speelautomaat (of twee) is een van de beste manieren. Corum automaten is een klein bedrijf met een sterke band naar zijn relaties. Ontzorgen van de horeca ondernemer staat bij ons voor op. We leveren de nieuwste speelautomaten en hebben een 24/7 servicedienst! Bel ons nu voor de mogelijkheden, wij beantwoorden al uw vragen graag.Corum automaten is een betrouwbare partner in de exploitatie van speelautomaten (in de volksmond gokkast of fruitautomaat). Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in de regio's Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

Wij hebben een breed en up-to-date assortiment speelautomaten, flippers, voetbaltafels e.d., waarin we samen met de klant een zo optimaal mogelijke opstelling maken. Reparatie en onderhoud van de machines wordt door ons team van monteurs verzorgd. Zij staan 7 dagen per week voor u klaar om uw eventuele storingen snel en professioneel op te lossen. Ook passen wij een gunstige verdeling toe.

Een speelautomaat (gokkast / fruitautomaat) in uw zaak kan uw omzet flink verhogen. Naast de winst die kunt halen uit de speelautomaat, is het voor de klant een leuk stukje entertainment, waardoor hij langer in uw zaak is. Hij zal zeker iets van uw drank en spijzen nuttigen.

Voor kansspelautomaten en behendigheidautomaten is een aanwezigheidsvergunning van de gemeente nodig. Overige automaten kunnen zonder vergunning geplaatst worden. Wij verzorgen met u de aanvraag van aanwezigheidsvergunningen. Wij hebben, dankzij onze goede reputatie en jarenlange ervaring, een goed contact met gemeenten.

Wij kunnen u helpen met een stuk financiering maar ook met de aanschaf van uw nieuwe geluidsinstallatie, verbouwing, opslag van terrasmeubilair ( of andere zaken), uitbreiding van uw zaak enz.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn en wat wij te bieden hebben, neem dan direct contact met ons op voor het maken van een afspraak!