header-space
Sfeerbeeld
  Over Corum
Financiering
Producten in verkoop
Facilitaire diensten
Vastgoed ontwikkeling
Gokkasten
Contact
         Gokkasten

Gokkasten Nijmegen

Bent u op zoek naar een partner voor het plaatsen van gokkasten in de gemeente Nijmegen? Deze heeft u nu gevonden, flexibel en hoge service staan hoog in ons vaandel en dat maakt het interessant om gokkasten in Eindhoven te laten plaatsen door Corum Automaten.

De gemeente Eindhoven heeft meer dan 166.000 inwoners. Deze inwoners willen allemaal graag eens een gokje wagen en dit zou kunnen bij diverse gokkasten in Nijmegen. De gokkasten van Corum automaten zijn vaak nieuw en niet storings gevoelig, waardoor het voor de "speler" erg prettig is om te spelen. Uiteraard hebben wij op de goede spelersplaatsen de gokkasten in Nijmegen uitgerust met bankbiljettenlezers. 

Onder de gemeente Nijmegen, horen ook de dorpen, Dukenburg en Lindenholt. Uiteraard staan er ook gokkasten in deze gemeente.

Het beleid van de gemeente Nijmegen voor het plaatsen van gokkasten is streng en daardoor niet voor iedereen mogelijk, door onze zeer grote expertise weten wij vaak naar mogelijkheden te zoeken wat het toch mogelijk maakt om een extra'tje te verdienen door het plaatsen van gokkasten in Nijmegen.

Wij hebben diverse automaten in Nijmegen zoals Grand Slam, Simply Wild, Magic Luck enz.