header-space
Sfeerbeeld
  Over Corum
Financiering
Producten in verkoop
Facilitaire diensten
Vastgoed ontwikkeling
Gokkasten
Contact
         Gokkasten

 

Gokkasten Sittard

Bent u op zoek naar een partner voor het plaatsen van gokkasten in de gemeente Sittard? Deze heeft u nu gevonden, flexibel en hoge service staan hoog in ons vaandel en dat maakt het interessant om gokkasten in Sittard te laten plaatsen door Corum Automaten.

De gemeente Sittard heeft meer dan 100.000 inwoners. Deze inwoners willen allemaal graag eens een gokje wagen en dit zou kunnen bij diverse gokkasten in Sittard. De gokkasten van Corum automaten zijn vaak nieuw en niet storing gevoelig, waardoor het voor de "speler" erg prettig is om te spelen. Uiteraard hebben wij op de goede spelersplaatsen de gokkasten in Sittard uitgerust met bankbiljettenlezers.

Onder de gemeente Sittard vallen ook de kleinere kernen Broeksittard, Einighausen, Guttecoven, Limbricht, Munstergeleen en Windraak, (met gezamenlijk zo'n 12.000 inwoners) deel uit.. Uiteraard staan er ook gokkasten in deze gemeente.

Het beleid van de gemeente Sittard voor het plaatsen van gokkasten is streng en daardoor niet voor iedereen mogelijk, door onze zeer grote expertise weten wij vaak naar mogelijkheden te zoeken wat het toch mogelijk maakt om een extra'tje te verdienen door het plaatsen van gokkasten in Sittard.

Wij hebben diverse automaten zoals Grand Slam, Simply Wild, Magic Luck enz.