header-space
Sfeerbeeld
  Over Corum
Financiering
Producten in verkoop
Facilitaire diensten
Vastgoed ontwikkeling
Gokkasten
Contact
         Gokkasten

Vastgoed ontwikkeling

Corum automaten beschikt over gecombineerde kennis van zowel horecabedrijven als onroerend goed. Projectontwikkeling binnen de horecabranche is een specialiteit die hier prima op aansluit.

Bij de realisatie en verhuur van een project met horecabestemming komen vaak zaken kijken waarmee de betrokkenen niet bekend zijn. Wat weet een aannemer van een horecaexploitatie, en wat weet een horecaondernemer van bestemmingsplanprocedures?

Ook in de restyling van uw huidige onderneming kunnen wij u van dienst zijn. Wij hebben een eigen bouwservice.

Bij horecaconcepten wordt met de opdrachtgever door middel van brainstorm sessies vastgesteld wat het meest geschikte horecaconcept is voor de betreffende locatie. Vervolgens wordt de opdrachtgever geadviseerd en begeleid tot de implementatie van het gekozen concept

Wilt u uw horecapand verkopen ? Hierin hebben wij ook interesse, neem voor hier contact met ons op.

Wij kunnen u helpen met de veranderingen binnen uw zaak. Zowel de verbouwing als de inrichting. U profiteert van grote kortingen die wij krijgen bij groothandelaren gezien wij grote volumes inkopen.

 

Wij volgen de nieuwe ontwikkelingen in Amerika op de voet en proberen deze in de Nederlandse markt te verweven. Een trendy concept is bijvoorbeeld shake Shack. Dit is een 'hamburgertentje ' in een uiterst fris modern jasje. Dit is bijvoorbeeld een aanzetpunt als u een horecazaak opnieuw wil verbouwen.

 

 

Een voorbeeld van een onlangs gerealiseerd project is het Business cafe Festina Lente te Venlo. Een ruimte die eerst helemaal gestript is en naderhand ingevuld met een industriële stijl.

 

Graag helpen wij u met ideeën in realiteit te brengen.